Глобальна премія для вчителів

Глобальна премія для вчителівЗасновник арабської освітньої корпорації GEMS мільярдер Санні Варкі заснував The Global Teacher Prize – премію для вчителів у розмірі 1 мільйон доларів, яка вручатиметься щороку за видатний внесок у професію вчителя.

Премія підкреслює важливість професії вчителя і символізує те, що вчителі у всьому світі заслуговують на визнання і нагороди.

На сьогоднішній день це одна з найбільших премій за професійні досягнення, а у сфері освіти – перша і єдина премія такого масштабу. Переможця обиратиме спеціально створений комітет з видатних вчителів, освітніх експертів, чиновників, журналістів, розробників, учених і підприємців. Заявки можна подавати до середини серпня, а переможця оголосять наступної весни в Дубаї.

За матеріалами Освіта.ua

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018