Глобальна премія для вчителів

Глобальна премія для вчителівЗасновник арабської освітньої корпорації GEMS мільярдер Санні Варкі заснував The Global Teacher Prize – премію для вчителів у розмірі 1 мільйон доларів, яка вручатиметься щороку за видатний внесок у професію вчителя.

Премія підкреслює важливість професії вчителя і символізує те, що вчителі у всьому світі заслуговують на визнання і нагороди.

На сьогоднішній день це одна з найбільших премій за професійні досягнення, а у сфері освіти – перша і єдина премія такого масштабу. Переможця обиратиме спеціально створений комітет з видатних вчителів, освітніх експертів, чиновників, журналістів, розробників, учених і підприємців. Заявки можна подавати до середини серпня, а переможця оголосять наступної весни в Дубаї.

За матеріалами Освіта.ua

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку