Повернуто доплати за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників

Повернуто доплати за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівниківЗа наполяганням профспілкової сторони та соціальних партнерів (Профільний комітет ВР та МОН України), 23 квітня 2014 р. Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 128, якою вніс зміни до заходів щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету затверджених постановою КМУ від 1 березня 2014 р. № 65.

Вказаними змінами вихователям, помічникам вихователів, учителям повернута доплата за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників.

Крім того надано право здійснення заповнення вакантних посад за умови забезпечення у повному обсязі у межах затвердженого фонду оплати праці усіх обов’язкових виплат із заробітної плати працівникам.

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65” № 128 — редакція від 23.04.2014 [97.5 Kb] (cкачувань: 498)

Юридичний відділ КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку