Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Звернення до влади

Звернення до владиВнаслідок активних дій профспілкової сторони та соціальних партнерів Уряд вніс зміни до постанови КМУ від 1 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», якою вихователям, помічникам вихователів, учителям тощо повернута доплата за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників.

Але водночас, для деяких категорій працівників закладів освіти досі діють обмеження на встановлення оплати за заміну тимчасово відсутніх працівників.

У зв’язку з цим Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вкотре направила листа до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з метою врегулювання даного питання.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень