Номер переказу з української оголосять 23 травня о 9.00

22 травня 2014,Публікації » Новини

Номер переказу з української оголосять 23 травня о 9.00У п’ятницю 23 травня одинадцятикласники складатимуть іспит з української мови. Оголошення завдань державної підсумкової атестації з української мови для учнів 11-х класів відбудеться 23 травня 2014 року о 9.00 год. на Першому Національному каналі України та Національній радіокомпанії України.

Державна атестація з української мови є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів і буде проведена у формі переказу тексту. Цього року варіант переказу буде обраний з 53 текстів, що запропоновані у Збірнику переказів для державної підсумкової атестації з української мови.

Обсяг текстів для переказів відповідає вимогам чинної програми і складає від 350 до 450 слів.

На виконання завдання ДПА з української мови учням буде відведено 90 хвилин, протягом яких вони мають сприйняти на слух текст й докладно відтворити його в письмовій формі.

Результати державної підсумкової атестації будуть виставлені у додатки до атестатів про повну загальну середню освіту та враховані при визначенні середнього бала атестата.

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»