Делегація Профспілки провела перевірку дитячого центру «Сонячний берег»

23 травня 2014,Публікації » Новини

Делегація Профспілки провела перевірку дитячого центру «Сонячний берег»З 21 по 23 травня 2014 делегація районних голів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на чолі із заступником голови Київської міської організації Профспілки Оленою Геведзе перебували у дитячому оздоровчому центрі «Сонячний берег», який знаходиться на узбережжі Чорного моря.

Основна мета візиту полягала у тому, щоб оглянути наскільки дитячий центр відповідає усім вимогам для належного оздоровлення та літнього відпочинку дітей освітян міста Києва.

Під час перебування у «Сонячному березі» делегація мала нагоду поспілкуватися із заступником начальника управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації Одеської області Андрієм Яцеленко.

Дитячий оздоровчий центр «Сонячний берег» готовий приймати школярів, які матимуть можливість не лише весело та активно відпочити, але й зміцнити свій імунітет.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018