Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Відповідь МФУ про проведення ремонтів

Відповідь МФУ про проведення ремонтівМіністерство фінансів України на звернення Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України надало роз’яснення про реалізацію постанови Кабінету Міністрів України №65 від 01.03.2014 року щодо проведення ремонту приміщень, придбання меблів, побутової техніки.

Відділ соцзахисту КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень