Профспілка Києва і Санкт-Петербурга – спілкування без кордонів

5 червня 2009,Публікації » Новини
Профспілка Києва і Санкт-Петербурга – спілкування без кордонів З 2 по 5 червня 2009 року у Санкт-Петербурзі відбувалося спільне засідання президій ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників народної освіти і науки Російської Федерації.

На засіданні розглядалися актуальні питання профспілкової роботи в умовах реформування освіти і економічної кризи, підходи до вирішення проблем, обмін досвідом та перспективи профспілкової співпраці в інтересах працівників освіти.

У рамках засідання Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, в особі голови Олександра Яцунь, підписала договір про дружбу і співпрацю з Територіальною організацією Санкт-Петербургу і Ленінградської області Профспілки працівників народної освіти і науки Російської Федерації. Територіальну організацію Санкт-Петербургу і Ленінградської області Профспілки працівників народної освіти і науки Російської Федерації представляв заступник голови Андрій Кошаєв.

Угодою про співпрацю чільники Київської та Санкт-Петербурзької освітянських профспілок домовилися про зміцнення дружби та розвиток співпраці організацій у сфері соціально-економічного і правового захисту освітян. Також сторони домовилися якомога більше уваги приділяти культурно-масовій та спортивно-оздоровчій роботі освітян.

Відтепер спілчани матимуть змогу підтримувати ініціативи один одного та спілкуватися без кордонів.

Прес-служба КМОППОіНУ