Профактивісти драгоманівці: випуск–2014

31 травня 2014,Новини, Вища освіта

Профактивісти драгоманівці: випуск–2014Перед початком спекотного і літнього відпочинку студентський профком НПУ імені М. Драгоманова щороку зі щемом в серці прощається  зі своїми друзями – головами профбюро інститутів, профоргами академічних груп, активістами.

30 травня 2014 року цю традицію вирішили продовжити і нагородити найкращих профспілкових активістів подяками. Кожен із них творча, енергійна, відповідальна та надійна людина, яка використовуючи свої найкращі чесноти протягом всього навчального періоду, сміливо крокуватиме по життю та гідно представлятиме свої знання та вміння, здобуті у виші.

Словами вітання відкрив урочистий вечір ректор університету Віктор Андрущенко. «Дорогі випускники, ви всі молоді та перспективні. І мені приємно, що ви не боялися брати на себе відповідальність за організацію яскравого студентського життя. І куди б ви не поїхали, ми всі єдина родина, яка працює на благо нашої батьківщини і виховуємо нові покоління патріотів, захисників нашої вітчизни. Ми – драгоманівці», - сказав Віктор Петрович.

Також привітав випускників зі святом голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь, який зазначив: «Це свято є традиційним. Президія Профспілки освітян Києва пишається, що найкращий студентський профспілковий актив виховується і навчається у цьому навчальному закладі. У вас зараз великі можливості, які потрібно зреалізувати. Ви маєте прекрасні знання, які ви здобули завдяки чудовим викладачам, що працюють у цьому університеті. Знайте, у будь-якому колективі, де б ви не опинилися, завжди будете лідерами і на вас покладатимуть відповідальність, яка в подальшому буде приносити вам успіх та самореалізацію».

Голова профорганізації студентів НПУ імені М.П. Драгоманова Станіслав Цибін зауважив, що кожен із профспілкових активістів за час навчання здобув неабиякі вміння допомагати іншим, дарувати добро, віддавати часточку своєї душі.

Для усіх присутніх «драгоманівці» підготували святковий концерт, де звучали різноманітні пісні, виконувалися граціозні танці бальних пар, а також декламувалися вірші.

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»