Студентську молодь єднає «Лабіринт»

1 червня 2014,Публікації » Новини

Студентську молодь єднає «Лабіринт»Адреналін, бажання перемоги, саме ці почуття переповнювали студентський профспілковий актив під час спортивно-інтелектуальної гри «Лабіринт».

Захід проходив з 30 травня до 1 червня 2014 року на території студентського спортивно-оздоровчого табору «Політехнік», який знаходиться у с. Глібівка Київської області. Цього року гра певною мірою набула всеукраїнського масштабу, адже у ній брали участь не лише студенти провідних вищих навчальних закладів міста Києва, але й Запоріжжя та Миколаєва.

Організаторами «Лабіринту», який проходить вже четвертий рік поспіль, виступили первинна профспілкова організація студентів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» спільно зі Студентською профспілковою асоціацією м. Києва.

Приїхавши на територію спортивно-оздоровчого табору, студенти почали оглядати територію, щоб обрати для своєї команди найкраще місце для того, щоб розбити наметове містечко.

А далі всі почали згуртовано працювати, команди перетворилися на маленькі «мурашники», де кожна мурашка виконувала свій обов’язок. Хтось збирав дрова для багаття, дехто розчищав територію, інші – натягували намет, споруджували із підручного матеріалу лавки, вішалки, сушарки, викопували ями для сміття тощо.

Незважаючи на несприятливі погодні умови, зливу та шквали вітру, студенти все ж таки отримали позитивні емоції під час проведення конкурсів: «Ліана», «Естакада», «Спуск», «Бум», «Метелик» та ін.

Підтримати та підбадьорити студентів приїхав заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Трофименко. Він поспілкувався зі студентами та побажав їм й надалі бути активними, енергійними та допомагати один одному, бо командний дух – це сила.

Перемогу в спортивно-інтелектуальній грі «Лабіринт» здобула команда «SuperШЕВА» Київського національного університету імені Тараса Шевченка (капітан команди – Максим Заварзін).

Друге місце посіла 4-та команда Національного технічного університету України «КПІ» (капітан команди – Павло Добровольський).

Третє місце виборола команда «Авіатор» Національного авіаційного університету (капітан команди – Дмитро Качук).

Коментарі студентів щодо "Лабіринту":

-         Насправді враження неоднозначні: весело і цікаво, але, на жаль, не пощастило з погодою. Але це не стало на заваді під час проведення квесту. Прийшли втомлені, виснажені, але щасливі.

Ольга, студентка КНЕУ

-         Ми відчули себе в нереальних, близьких до виживання умов, коли бігали під дощем і шукали в лісі різні завдання. Але було класно.

Михайло, студент НТУ «КПІ»

-         Такими видами спорту я займаюся вперше в житті, але мені дуже сподобалося, набуваєш неабиякого досвіду. Нереальні емоції, всім рекомендую.

Рафаель Мамедов, студент КНЕУ

-         Дуже добре, що СПА м. Києва зініціювала проведення таких змагань. Це дає нам змогу відпочити, абстрагуватися від різних проблем і з новими силами працювати. Профспілкові активи різних вишів тут дуже здружуються.

Власій Пилипко, студент НМУ ім. О.О. Богомольця

Більше фото на СПА м. Києва