Вітаємо з днем міста Києва!

31 травня 2014,Публікації » Новини

Вітаємо з днем міста Києва!День міста Київ святкують в останні вихідні травня. Перше святкування Дня Києва відбулося наприкінці травня 1982 року - 1500-річчя Києва. Ця урочиста подія, при всій своїй помпезності, торкнулася серця киян.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, миру та добробуту! Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній вулиці Києва, у кожному домі та в кожній родині.

Прес-служба КМОППіОНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку