Відповідь Мінфіну щодо соціальних гарантій педпрацівникам

Відповідь Мінфіну щодо соціальних гарантій педпрацівникамПропонуємо ознайомитися з відповіддю Міністерства фінансів України на запит Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо соціальних гарантій педагогічним працівникам.

З листом можна ознайомитися тут: Щодо соціальних гарантій педагогічним працівникам [1004.27 Kb] (cкачувань: 797)

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку