Підготовка закладів освіти Києва до нового навчального року

22 липня 2014,Публікації » Новини

Підготовка закладів освіти Києва до нового навчального року 22 липня 2014 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації під головуванням мера Києва Віталія Кличка відбулося розширене засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) про стан підготовки закладів освіти м. Києва до нового 2014-2015 навчального року.

На засіданні були присутні директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, голови районних в м. Києві державних адміністрацій, заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Геведзе та ін.

Під час засідання директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян повідомила, що моніторинг готовності закладів освіти до початку нового 2014-2015 навчального року проведуть з 4 до 22 серпня за участю представників міських департаментів та управлінь КМДА спільно з районними державними адміністраціями.

«У Києві триває дуже багато робіт. Враховуючи те, що для нашої держави величезне значення має енергозбереження, то в першу чергу, освітяни, як і всі громадяни України, зосереджують свою увагу на заходах, які поліпшать енергозбереження: це заміна вікон, заміна лічильників тощо», - сказала Олена Фіданян.

На підготовку до нового начального року передбачено 99,3 млн. грн. Станом на 17 липня профінансовано 19,1 млн. грн. (19,3%), вже виконано робіт на 17 млн. грн. (17,2%).

На підготовку до опалювального сезону передбачено понад 32 млн. Профінансовано 2,7 млн. грн., виконано робіт на 10,1 млн. грн.

За ці кошти загалом заплановано відремонтувати 114 дахів, 28 фасадів, 488 мереж гарячого та холодного водопостачання, а також провести повірку 657 вузлів обліку теплової енергії та відремонтувати 791 модульний індивідуальний тепловий пункт.

Також директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту зосередила увагу на освітянських програмах, які заплановано реалізувати цього року: відновлення роботи дошкільних навчальних закладів комунальної власності територіальної громади Києва, заміна вікон у дошкільних закладах, капітальний ремонт харчоблоків зі зміною обладнання у навчальних закладах, впровадження автоматизованої системи контролю споживання енергоносіїв у навчальних закладах Солом’янського району та впровадження сучасних методів доочищення води у навчальних закладах Деснянського району.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку