День першокурсника у КНУТД

2 вересня 2014,Публікації » Новини

День першокурсника у КНУТД1 вересня 2014 року на стадіоні Київського національного університету технологій та дизайну відбулася урочиста церемонія посвячення першокурсників у студенти.

З вітальним словом перед першокурсниками, батьками та гостями виступив ректор Київського національного університету технологій та дизайну, професор, доктор економічних наук, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Іван Грищенко. Він побажав студентам творчої енергії, наснаги та віри у власні сили, адже студентство завжди було, є і буде провідником позитивних соціальних змін, рушійною силою суспільства.

У цьому році до КНУТД приєдналося майже 3000 першокурсників.

На свято були запрошені почесні гості, які поздоровляли першокурсників та бажали їм успіхів у навчанні. А саме: голова Печерської районної в м. Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, перший секретар посольства Республіки Білорусь в Україні Олексій Жуковець, помічник Керівника представництва МВС Азербайджанської Республіки в Україні Іскандер Гасанага огли Заманов, професор, почесний консул України в Німеччині Юрген Досс, почесний доктор КНУТД, професор університету прикладних наук в м. Майнц (Німеччина) Хендрік Досс, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАПН України Володимир Луговий, Герой України, Народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т.Г. Шевченка Анатолій Паламаренко, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, почесний доктор КНУТД Вадим Крищенко та ін.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь побажав майбутній інтелектуальній еліті нації, яка є найпрогресивнішою частиною суспільства, брати активну участь у громадських справах, демонструвати успіхи у навчанні та гідно конкурувати на європейському ринку праці.

За доброю традицією першокурсники виголосили клятву студента та отримали символічні атрибути: «Ключ від Країни Знань» та «Студентський квиток».

Прес-служба КМОППОіНУ