Міністерство освіти України заявляє про відсутність боргів перед ВНЗ

11 червня 2009,Публікації » Новини
Міністерство освіти України заявляє про відсутність боргів перед ВНЗ Міністерство освіти і науки України заявляє про відсутність заборгованості по фінансуванню навчальних закладів. Про це сьогодні сказав Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук.
І.Вакарчук відзначив: "Всі соціально захищені статті профінансовані на червень місяць. Ніякої заборгованості на даний час немає. Як по стипендіях, так і по зарплатах".

Він відзначив, що загальний об'єм витрат в Міністерстві освіти за січень-червень склав 6 млн 277 тис. 503 грн. З них зарплати - 3 млн 714 тис. 898 грн, стипендії - 1 млн 980 тис. 750 грн, виплата допомоги випускникам з числа дітей-сиріт - 13 тис. 890 грн, пільговий проїзд - 19 тис. грн.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!