У ВНЗ скасовано кредитно-модульну систему

18 вересня 2014,Новини, Вища освіта

Міністерство освіти і науки України скасувало кредитно-модульну систему організації навчального процесу.

Відповідний наказ Міністерства освіти і науки України розміщено на офіційному сайті МОН.

У зв’язку з набуттям чинності Закону України "Про вищу освіту" та з метою забезпечення академічної автономії вищих навчальних закладів наказом Міністерства освіти і науки України скасовано наказ Міністерства освіти і науки України "Про впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу".

Як відомо, кредитно-модульна система організації навчального процесу почала впроваджуватися у вишах країни з 2006 року. Така система організації навчального процесу ґрунтується на поєднанні модульних технологій навчання та залікових освітніх одиниць (залікових кредитів).

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018