Діалог з владою по збереженню 20% муніципальної надбавки

22 вересня 2014,Публікації » Новини

Діалог з владою по збереженню 20% муніципальної надбавкиНа адресу Київської міської організації Профспілки надійшов лист від Київської міської державної адміністрації за підписом заступника Голови Г. Старостенко.

У ньому відзначається належний рівень підготовки круглого столу, що відбувся 17 вересня 2014 року, задля обговорення економічної та суспільної ситуації в країні та місті.

Київська міська влада запевняє, що докладає максимальних зусиль для врегулювання питання щодо своєчасної виплати заробітної плати та збереження муніципальних надбавок освітянам.

Також КМДА звернулася до Київської міської організації Профспілки з пропозицією об’єднати зусилля у забезпеченні соціального захисту працівників освіти Києва – надати пропозиції щодо шляхів збереження надбавки педагогічним працівникам столиці.

Також було запропоновано спільне звернення до Уряду України з пропозицією не допустити зниження всіх номінальних гарантій для працівників закладів освіти.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018