Профільним комітетом ВРУ підтримано позицію Профспілки щодо антисоціального законопроекту

24 вересня 2014,Публікації » Новини

У зв’язку зі зверненням ЦК Профспілки до Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України щодо неприпустимості прийняття законопроекту «Про удосконалення норм законів з метою забезпечення фінансово-економічної стабілізації в Україні» у запропонованій Мінфіном редакції, це питання обговорювалося у Комітеті за участю представників Профспілки та Міністерства освіти і науки України.

За наслідками його обговорення Комітетом прийнято рішення звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією не вносити зазначений законопроект на розгляд Верховної Ради України, як такий, що звужує трудові та соціально-економічні права науково-педагогічних працівників та інших працівників навчальних закладів та установ освіти та взагалі всіх громадян України, які користуються конституційними правами щодо освіти.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018