Лист від депутата Київської міської ради

26 вересня 2014,Публікації » Новини

Лист від депутата Київської міської радиДо Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України надійшов лист від голови депутатської фракції «Політична Партія «Нове життя» у Київраді, в якому підтримує дії Профспілки освітян столиці щодо внесення змін до бюджету міста Києва на 2014 рік та передбачення коштів на виплату щомісячних надбавок за складність і напруженість у роботі працівникам закладів освіти м. Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку