Звітно-виборні збори у НУ «Києво-Могилянська академія»

29 вересня 2014,Новини, Вища освіта

Звітно-виборні збори у НУ «Києво-Могилянська академія»29 вересня 2014 року у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбулися звітно-виборні збори.

У роботі заходу взяли участь представники Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на чолі з головою Олександром Яцунем.

Обговоривши звіт голови первинної профспілкової організації НаУКМА Л.Б. Кадуріної, збори визнали роботу профспілкового комітету задовільною.

Вибори профкому відбулися відкритим голосуванням.

На новий термін головою обрано Ларису Борисівну Кадуріну.

Вітаємо з обранням та бажаємо плідної та злагодженої роботи.

Прес-служба КМОППОіНУ