Навчання для лідерів ППОС вузів м. Києва

11 червня 2009,Новини, Вища освіта
Навчання для лідерів ППОС вузів м. Києва 9 червня стартували навчання для лідерів первинних профспілкових організацій студентів в Навчально-методичному центрі Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

За два дні навчань – 9 і 10 червня для голів та заступників ППОС столичних вузів викладачі центру С.М Задорожна та О.П. Царик проведуть лекції та тренінги з мотивації профспілкового членства, організаційної роботи в первинній профспілковій організації та формування позитивного іміджу профспілки.

За словами директора навчально-методичного центру Ірини Василівни Дорожкіної НМЦ Федерації профспілкових організацій Чернігівської області – прогресивний навчальний заклад, який займається навчанням профспілкових лідерів уже понад 22 роки. «Ми сприяємо профспілковим організаціям та роботодавцям підвищувати якість та конкурентоспроможність трудових ресурсів – надаючи освітні, інформаційні, консультативні послуги з високим рівнем сервісу, – зауважила Ірина Василівна.

Навчально-методичний центр уже понад п’ять років займається предметним навчанням активістів-студентів. Окрім того, НМЦ також проводить навчання для представників трудових колективів наших соціальних-партнерів – для працівинків бухгалтерії, відділів кадрів та охорони праці.

«Наша відмінність від інших навчальних закладів те, що у нас працюють штатні спеціалісти та юрист, які викладають і навчають профспілкові кадри. Також НМЦ видає багато власних методичних посібників за якими і проводяться треніги. Ми самі навчаємо і навчаємося разом із молоддю, – підсумувала директор.

Пресс-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»