Навчання для лідерів ППОС вузів м. Києва

11 червня 2009,Новини, Вища освіта
Навчання для лідерів ППОС вузів м. Києва 9 червня стартували навчання для лідерів первинних профспілкових організацій студентів в Навчально-методичному центрі Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

За два дні навчань – 9 і 10 червня для голів та заступників ППОС столичних вузів викладачі центру С.М Задорожна та О.П. Царик проведуть лекції та тренінги з мотивації профспілкового членства, організаційної роботи в первинній профспілковій організації та формування позитивного іміджу профспілки.

За словами директора навчально-методичного центру Ірини Василівни Дорожкіної НМЦ Федерації профспілкових організацій Чернігівської області – прогресивний навчальний заклад, який займається навчанням профспілкових лідерів уже понад 22 роки. «Ми сприяємо профспілковим організаціям та роботодавцям підвищувати якість та конкурентоспроможність трудових ресурсів – надаючи освітні, інформаційні, консультативні послуги з високим рівнем сервісу, – зауважила Ірина Василівна.

Навчально-методичний центр уже понад п’ять років займається предметним навчанням активістів-студентів. Окрім того, НМЦ також проводить навчання для представників трудових колективів наших соціальних-партнерів – для працівинків бухгалтерії, відділів кадрів та охорони праці.

«Наша відмінність від інших навчальних закладів те, що у нас працюють штатні спеціалісти та юрист, які викладають і навчають профспілкові кадри. Також НМЦ видає багато власних методичних посібників за якими і проводяться треніги. Ми самі навчаємо і навчаємося разом із молоддю, – підсумувала директор.

Пресс-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку