Свято «Зустріч осені» в Таращанському навчально-реабілітаційному центрі

Свято «Зустріч осені» в Таращанському навчально-реабілітаційному центрі26 вересня 2014 року профком Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка разом із благодійним фондом «Життя з надлишком» їздили провідати дітей у Таращанському навчально-реабілітаційному центрі, де навчається 134 дитини.

Команда фонду разом з фольклорно-етнографічним ансамблем «Катруся» інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка підготували дітям святковий концерт – «Зустріч осені», де головними героями були дід, баба, пані-осінь та кралі-Галі. Після театралізованої вистави разом із залом співали осінні пісні. По закінченню – традиційне вітання іменинників літніх місяців та вручення подарунків кожному вихованцю центру – привітання з навчальним новим роком.

Професор Інституту журналістики, голова профкому ІЖ – Катерина Серажим та директор автопарку університету Микола Миколайович надали автобус. Всеукраїнська громадська організація "Платформа оздоровлення суспільства" передала дітям іграшки та канцтовари. Подарунки для іменинників допоміг закупити жіночий клуб Immmom.

Профком Інституту журналістики виділив 3000 грн для закупки канцтоварів дітям. На ці кошти було придбано кольоровий папір, кольоровий картон, альбоми для малювання, папір, ручки, пластилін, ножиці для праці, циркулі, лінійки та кольорові олівці.

спецкор профкому ІЖ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку