Святошинці відзначили День працівників освіти

Святошинці відзначили День працівників освіти2 жовтня 2014 року освітяни Святошинського району відзначили День працівників освіти у Київському національному академічному театрі оперети. Серед почесних гостей, які прийшли привітати педагогів, були радник президента з гуманітарних питань, народний депутат України Микола Томенко, голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак, депутати Київської міської ради, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь та ін.

Народний депутат Микола Томенко переказав усім присутнім вітання від Президента України Петра Порошенка, у якому наголосив на важливості професії вчителя. «Розвиток освіти й культури в Україні зараз навіть важливіші, ніж питання озброєння, тому, що нову Україну розбудовуватиме розвинене, високоосвічене нове покоління», - сказав Микола Томенко.

Голова району Ілля Сагайдак привітав вчителів та зауважив, що саме педагоги навчають дітей бути людьми з великої літери, формують у молоді почуття патріотизму, високої громадянської свідомості та людських чеснот, без яких не може існувати сильна демократична держава. Голова Святошинської адміністрації вручив Подяки кращим педагогам району.

Незабутні враження освітяни отримали від концертної програми, яку їм представив колектив Київського національного академічного театру оперети: арії з творів відомих композиторів та балетні номери.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку