Всеукраїнський форум профспілок

6 жовтня 2014,Публікації » Новини

Всеукраїнський форум профспілокПовідомляємо, що 7 жовтня 2014р. у приміщенні Київського міського Будинку учителя (вул. Володимирська, 57) з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю відбудеться Всеукраїнський форум профспілок.

До участі у засіданні запрошені Президент України П.О.Порошенко, Прем’єр-міністр України А.П.Яценюк.

Початок Форуму об 11.00.

У рамках проведення Форуму перед Будинком учителя відбудуться вуличні дійства (перформанс) на тему: «Молодіжне безробіття». Початок об 11.30.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у Форумі. Акредитація за тел. 287-55-05.

Підхід до преси планується провести у малій вітальні Будинку учителя об 11.45.

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку