Голова Профспілки освітян столиці зустрівся зі святошинцями

Голова Профспілки освітян столиці зустрівся зі святошинцями6 жовтня голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь зустрівся із головами первинок шкільних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Святошинського району м. Києва.

Зустріч пройшла у Центрі позашкільної роботи, де для дітей різної вікової категорії функціонують цікаві гуртки різноманітних напрямів діяльності.

Під час  свого виступу Олександр Яцунь зосередив увагу на питаннях соціально-економічного захисту спілчан, ризиках і перспективах розвитку освітньої галузі, піднятті престижу вчителя в державі тощо.

Голова Святошинської РОП Людмила Заворітько розповіла присутнім про хід подій звітно-виборної кампанії у районі та зазначила, що зі 109 первинок, у 103 проведено звіти і вибори (обрано 16 нових голів).

Кожен із вчителів мав нагоду поспілкуватися особисто з Олександром Яцунем та поставити йому хвилюючі їх питання, серед яких були: своєчасна виплати зарплати, нарахування індексації та ін.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку