Столичні шкільні дитячі табори працюватимуть до 25 червня

Столичні шкільні дитячі табори працюватимуть до 25 червня У столиці відкрито 169 пришкільних таборів. Щороку особливу увагу столична влада приділяє забезпеченню організованого дозвілля та оздоровлення дітей, які залишаються на канікулах у місті. Зокрема, мова йде про відкриття пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів міста. Про це інформує прес-служба КМДА.

За інформацією Головного управління освіти і науки КМДА, для максимального задоволення потреб працюючих батьків у відпочинку дітей, у столиці відкрито 169 пришкільних таборів, які працюватимуть до 25 червня. У цих таборах наразі відпочиває 11,4 тис. дітей. Вартість путівки складає 327,6 грн., проте батьки сплачують лише 15%, тобто 49,14 грн.

За словами начальника Головного управління освіти і науки КМДА Лілії Гриневич, табори відпочинку на базі навчальних закладів міста є важливою складовою в забезпеченні організованого відпочинку дітей на канікулах, що дає змогу працюючим батькам вирішувати проблему дозвілля дітей (особливо молодшого шкільного віку), а також є суттєвою матеріальною підтримкою за рахунок якісного харчування дітей в таборах.

«Ми залучаємо позашкільні навчальні заклади, які забезпечують для дітей змістовне дозвілля, проводять виховну роботу, організовують культпоходи в театри, кінотеатри, музеї тощо. Міські табори дають можливість вирішувати питання попередження бездоглядності», - наголосила Лілія Гриневич.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!