Змагання з баскетболу

14 листопада 2008,Новини, Вища освіта
Змагання з баскетболу11 та 12 листопада відбулися півфінальні ігри змагань з баскетболу серед студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.
Так команда Київського національного університету технології та дизайну в безкомпромісній боротьбі з рахунком 89:74 перемогла команду Міжнародного науково-технічного університету. Команда Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” із рахунком 74:66 перемогла команду Національної академії управління.
У фіналі змагань зустрінуться команди КНУТД і НТУУ “КПІ”. У матчі за третє місце посперечаються команди МНТУ та НАУ.

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку