Змагання з баскетболу

14 листопада 2008,Новини, Вища освіта
Змагання з баскетболу11 та 12 листопада відбулися півфінальні ігри змагань з баскетболу серед студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.
Так команда Київського національного університету технології та дизайну в безкомпромісній боротьбі з рахунком 89:74 перемогла команду Міжнародного науково-технічного університету. Команда Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” із рахунком 74:66 перемогла команду Національної академії управління.
У фіналі змагань зустрінуться команди КНУТД і НТУУ “КПІ”. У матчі за третє місце посперечаються команди МНТУ та НАУ.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018