Скасування муніципальної надбавки не передбачається

14 листопада 2014,Публікації » Новини

Скасування муніципальної надбавки не передбачаєтьсяДепартамент освіти і науки, молоді та спорту і Департамент фінансів КМДА надіслали листи до Київської міської Профспілки освітян щодо виплати муніципальної надбавки працівникам освітньої галузі. У них зазначається, що пропозиції стосовно внесення змін до рішення про бюджет міста Києва на 2014 рік у частині зменшення фонду оплати праці, а отже скасування надбавки за складність та напруженість у роботі працівникам, не надавались.

З текстами листів можна ознайомитися тут:12112014_List_departament_osvti.pdf [565.65 Kb] (cкачувань: 35)12112014_List_departament_fnansv-1.pdf [464.19 Kb] (cкачувань: 16)

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку