Обрано голову профспілки освітян Святошинського району

27 листопада 2014,Новини, Вісті з районів

Обрано голову профспілки освітян Святошинського району26  листопада 2014 року відбулася XIII звітно-виборна конференція Святошинської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Вітаємо Людмилу Олексіївну Заворітько з обранням на новий термін головою Святошинської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба КМОППОіНУ!

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку