ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Відкриття меморіалу Герою небесної сотні Олесандру Плеханову

28 листопада 2014,Публікації » Новини

Відкриття меморіалу Герою небесної сотні Олесандру Плеханову28 листопада 2014 року у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася церемонія відкриття Меморіалу Герою Небесної Сотні, студенту архітектурного факультету Олександру Плеханову.

Заходи, присвячені річниці від початку Революції гідності та честі і відкриттю меморіалу Олександру Плеханову, проводились у фойє архітектурного корпусу за участю ректорату, співробітників, студентів університету, а також спеціально запрошених почесних гостей.

Вшанувати пам’ять загиблого героя прийшли Міністр освіти і науки Сергій Квіт, Голова Солом’янської у місті Києві районної державної адміністрації Максим Шкуро, Голова державної служби інтелектуальної власності України Алла Жарінова, Заступник Міністра молоді та спорту Олена Підгрушна, Заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України Анатолій Беркута, ректори університетів, громадські й культурні діячі та журналісти.

Церемонія розпочалася хвилиною мовчання.

Студентські колективи виконали віршовані композиції, присвячені річниці Євромайдану, а також музичні номери «Пливе кача» та «Повертайтесь живими».

Відкриття меморіалу Олександру Плеханову біля архітектурного корпусу супроводжувалось покладанням квітів до пам’ятника, а також виступом декана архітектурного факультету, громадських діячів та матері Олександра Плеханова. Звертаючись до пристуніх, мама загиблого героя Інна Олександрівна подякувала усім, хто допомагав та сприяв відкриттю меморіалу її сину, всім, хто шанує загиблих героїв: “Я хочу всім нам побажати довшої пам‘яті. Адже вони живі доти, поки ми їх пам‘ятаємо …”

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018