Конкурс «Година коду» для вчителів, бібліотекарів та громадських активістів

3 грудня 2014,Публікації » Новини

Незабаром стартує глобальна ініціатива #ГодинаКоду в рамках тижня комп’ютерних наук.

«Година Коду» є глобальним заходом, який залучає десятки мільйонів учнів у більш, як 180+ країнах світу. Кожен може організувати заходи в рамках «Години Коду».

В Україні відзначення цієї подіі буде проходит з 8 по 14 грудня 2014 роук за ініціативи компанїї «Майкрософт Україна».

Компанія «Майкрософт Україна» запрошує приєднатися до вебінару для вчителів, бібліотекарів та громадських активістів 3 грудня 2014 о 15:00 за посиланням http://bit.ly/1vEi3Ol
В рамках онлайн семінару буде розказано про сценарії уроків кодування для школярів. Семінар буде проведений в рамках програми «Партнерство в навчанні». Під час онлайн семінару буде анонсовано конкурс «Година коду». Для того, щоб приєднатися до семінару, будь ласка, скачайте інструкцію клієнту Microsoft Lync: http://1drv.ms/1C62kLf

Також трансляція семінару буде проходити за посиланням:

10 грудня 2014 ми проводимо показовий урок. Урок буде транслюватися в онлайні за посиланням:

Представники бібліотек, громадських організацій і шкіл, які проведуть урок з 8 по 14 грудня 2014 року для учнів 5-11 класів зможуть взяти участь у конкурсі «Година Коду» і виграти цінні призи.

Деталі участі у конкурсі знаходяться за посиланням: http://www.microsoft.ua/education

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН