Навчання новообраних голів первинок Голосієва

Навчання новообраних голів первинок Голосієва2 грудня 2014 року у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар-навчання новообраних голів первинних профспілкових організацій закладів освіти Голосіївського району.

Під час заходу голова столичної Профспілки освітян Олександр Яцунь зосередив увагу присутніх на проблемах, які наразі є першочерговими. Зокрема, на прикладі дитячої іграшки – пірамідки, він показав, що очікує вчителя міста Києва після «скасування» чи відміни надбавок. Таким чином, запропонована Мінфіном фінансова стабілізація призведе до зубожіння педагога. Адже вчитель вищої категорії, у якого хочуть забрати надбавку за стаж, за класне керівництво, за перевірку зошитів, за престижність праці, в тому числі і муніципальну надбавку, залишиться з «голою» ставкою у 1800 грн.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи Київської міської організації Профспілки Ірина Волинко ознайомила новообраних голів зі статутом Профспілки, а також з деякими аспектами організаційної діяльності профкому.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку