Обрано голову Профспілки освітян Подільського району

Обрано голову Профспілки освітян Подільського району3 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція Подільської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Вітаємо Галину Володимирівну Ткач з обранням на новий термін головою Подільської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку