Обрано голову Профспілки освітян Деснянського району

Обрано голову Профспілки освітян Деснянського району4 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція Деснянської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Вітаємо Валентину Іванівну Дзюбу з обранням на новий термін головою Деснянської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку