Безкоштовні курси для вчителів і викладачів

5 грудня 2014,Публікації » Новини

Безкоштовні курси для вчителів і викладачівОнлайн платформа Coursera - провідний провайдер Масових відкритих онлайн курсів (MOOC) пропонує 80 безкоштовних курсів підвищення кваліфікації для вчителів, з яких 78 надається англійською мовою.

Ці курси створюються і реалізуються найбільшими університетами світу, а деякі курси дають можливість отримати офіційний електронний сертифікат від університету і платформи Coursera, справжність якого «при необхідності може бути доведена». Про це йдетьсяна сайті Coursera.

Нижче наведені деякі з пропонованих курсів, які відбудуться в 2015 році.

Навчіться вчитися: потужні розумові інструменти, які допоможуть вам опанувати складні предмети

• Університет: Каліфорнійський університет, Сан-Дієго.
  • Старт: 2 січня 2015 р.
  • Опис курсу: Курс дасть потужні інтелектуальні інструменти, які допоможуть навчитися вчитися більш ефективно при освоєнні важких предметів.

Викладання англійською мовою

• Університет: Автономний університет Барселони.
  • Старт: 2 лютого 2015 р.
  • Опис курсу: Курс присвячений англійській мові та методиці її викладання (з акцентом на університетське середовище).

Оцінка і навчання навичкам в 21-му столітті

• Університет: Мельбурнський університет.
  • Старт 20 квітня 2015 р.
  • Опис курсу: Дізнайтеся, як оцінити і викласти навички в 21 столітті: ми визначимо характер цих навичок, методи оцінювання, інтерпретації та обґрунтування оцінювання, а також наслідків для навчання.

Перспективні тенденції та технології у віртуальному класі K-12

• Університет: Каліфорнійський університет в Ірвайні.
  • Старт: 23 лютого 2015 р.
  • Опис курсу: Про тенденції популярної методики індивідуальної освіти К12. Багато дітей просто не можуть отримати індивідуально орієнтованого і гнучкого навчання в традиційному класі. Батьки і педагоги, які вибирають К12, вже зрозуміли величезний потенціал індивідуальної освіти.
  • Офіційний електронний сертифікат: ні.

Повний перелік курсів для викладачів та вчителів дивітьсяна сайті Coursera.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018