ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

День Збройних Сил України!

6 грудня 2014,Публікації » Новини

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День Збройних сил.

Зазначимо, День Збройних сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято відзначається щорічно 6 грудня - у день ухвалення у 1991 році закону України "Про Збройні сили України".

У цей непростий час випробувань щиро вітаємо усіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України! Бажаємо вам незламної волі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, надійного родинного тилу, миру та спокою вам і вашим родинам!

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018