Мер столиці наполягатиме на збереженні надбавки освітянам

8 грудня 2014,Публікації » Новини

Мер столиці наполягатиме на збереженні надбавки освітянамЗавдяки наполегливій позиції та системному діалогу Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України зі столичною владою мер Києва Віталій Кличко наполягатиме на необхідності збереження муніципальної надбавки освітянам. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Київ».

"Як може піднятися рука відібрати надбавки у працівників бюджетної сфери? Бюджетники у медичній та освітній галузях отримують «голу» ставку – близько 1800 грн., мінус податки. На такі гроші з київськими цінами прожити неможливо, можна тільки існувати. Я буду наполягати на тому, щоб надбавки для соціальної сфери залишилися", - підкреслив мер Києва.

Детальніше про це читайте на http://kievnews.glavcom.ua/news/32104.html

Прес-служба КМОППОіНУ