Турнір із футзалу

8 грудня 2014,Публікації » Новини

Турнір із футзалуУ період із 30 листопада по 7 грудня 2014 року на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Пуща-Водиця» пройшов турнір з футзалу серед команд членських організацій Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві "Київська міська рада профспілок".

У напруженій, динамічній та видовищній боротьбі у фінальному матчі команда Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України з рахунком 4-3 здобула перемогу над командою Київської міської організації професійної спілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості (ППО ПАТ "Фармак") та посіла загальнокомандне І місце.

За профспілкову команду освітян столиці виступали викладачі та студенти Національного університету харчових технологій, а саме:

• Данилюк Валерій Михайлович
  • Розпутній Олександр Петрович