Ющенко: Сьогодні жодна гривня не йде на молодіжні програми

16 червня 2009,Новини, Вища освіта

Ющенко: Сьогодні жодна гривня не йде на молодіжні програми Президент стурбований відсутністю фінансування програм молодіжної політики.

У листі до Прем'єр-міністра України Ю.Тимошенко Президент України Віктор Ющенко наголошує, що Указом Президента України "Про проведення у 2009 році в Україні Року молоді" визначено завдання Кабінету Міністрів України передбачити у проектах закону про Державний бюджет України на 2009 та наступні роки збільшення асигнувань на заходи з реалізації молодіжної політики, підтримки молодіжних і дитячих громадських організацій.

Однак Президент звертає увагу, що Законом України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" асигнування на зазначені заходи зменшено майже втричі.
Найбільшу стурбованість, наголошує В.Ющенко, викликає той факт, що на сьогодні жодної гривні не спрямовано на реалізацію програм молодіжної політики.

Президент просить вжити заходів щодо термінового забезпечення фінансування зазначених програм.