Обрано голову Профспілки освітян Шевченківського району

Обрано голову Профспілки освітян Шевченківського району10 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція Шевченківської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Учасники заслухали звіт голови Шевченківської РОП Лариси Лісної про діяльність організації за звітній період 2009 року до 2014 року. Вона розповіла про соціальний діалог із владою району й міста щодо фінансування освіти та збереження соціальних гарантій, проведення навчання профактиву, оздоровлення працівників галузі тощо.

Роботу організації за звітній період було визнано задовільною, про що була прийнята відповідна постанова. Відкритим голосуванням учасники конференції обрали Ларису Лісну головою Шевченківської районної у м. Києві організації Профспілки на новий термін.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку