Обрано голову Профспілки освітян Шевченківського району

Обрано голову Профспілки освітян Шевченківського району10 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція Шевченківської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Учасники заслухали звіт голови Шевченківської РОП Лариси Лісної про діяльність організації за звітній період 2009 року до 2014 року. Вона розповіла про соціальний діалог із владою району й міста щодо фінансування освіти та збереження соціальних гарантій, проведення навчання профактиву, оздоровлення працівників галузі тощо.

Роботу організації за звітній період було визнано задовільною, про що була прийнята відповідна постанова. Відкритим голосуванням учасники конференції обрали Ларису Лісну головою Шевченківської районної у м. Києві організації Профспілки на новий термін.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН