Навчання новообраних голів первинок Святошина

12 грудня 2014,Публікації » Новини

Навчання новообраних голів первинок Святошина11 грудня 2014 у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар-нарада новообраних голів первинок Святошинського району.

Завідувач юридичного відділу Профспілки освітян столиці Андрій Кузнецов ознайомив присутніх з аспектами правової діяльності Профспілки, питаннями збереження та захисту трудових, соціально-економічних прав освітян.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи Київської міської організації Профспілки Ірина Волинко розповіла новообраним головам про статут Профспілки, напрями організаційної діяльності профкому, а також наголосила на важливості профспілкової роботи та її ролі у житті освітян.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку