Обрано голову первинної профспілкової організації НТУУ «КПІ»

19 грудня 2014,Новини, Вища освіта

Обрано голову первинної профспілкової організації НТУУ «КПІ»18 грудня 2014 року у Національному технічному університеті України «КПІ» відбулася звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації вишу.

Учасники заслухали звіт голови Профспілки навчального закладу Віталія Молчанова про діяльність організації.

У ході конференції роботу організації за звітній період було визнано задовільною, про що була прийнята відповідна постанова.

Щиро вітаємо з обранням на новий термін головою Профспілки вишу Віталія Молчанова. Бажаємо наснаги у щоденній роботі у питаннях захисту прав та гарантій працівників навчального закладу.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку