Круглий стіл "Стан і перспективи розвитку профспілкового руху"

17 листопада 2008,Публікації » Новини
Круглий стіл "Стан і перспективи розвитку профспілкового руху"14.11.08 у місті Дніпропетровську відбувся круглий стіл за участю регіональних та галузевих профспілкових лідерів "Стан і перспективи розвитку профспілкового руху в України, стратегія і тактика діяльності профспілкових організацій".
Організаторами цього заходу виступили Дніпропетровське обласне об'єднання профспілок та Центральний комітет профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості, як суб’єкти федерації, котрі в свій час виступили з ініціативою проведення позачергового з'їзду ФПУ.
У роботі поважного зібрання взяв участь Яцунь О.М. – кандидат на посаду голови ФПУ, який у своєму виступі зосередив увагу на головних питаннях:
• єдність і консолідація профспілок;
• сила ФПУ в ефективних діях, а не в зверненнях;
• наполегливе, безкомпромісне відстоювання прав трудящих всіма чинними засобами тощо.