27-28 червня в Києві вшосте проходитиме "Країна Мрій"

19 червня 2009,Публікації » Новини
27-28 червня в Києві вшосте проходитиме "Країна Мрій" 27 червня на Співочому полі в Києві вшосте відбудеться Міжнародний етнічний фестиваль "Країна Мрій 2009". На фестивалі повноцінно будуть представлені самобутні народознавчі та сучасні стилі у виконанні вітчизняних й іноземних співців, повідомляють організатори дійства.

Також на «Країні мрій» буде надзвичайно цікава дитяча майстерня, алея майстрів, книжковий ярмарок та Літературна сцена, галявина "Ярило" з інтерактивними забавами від братства козацького звичаю "Спас".

Різнобічно буде представлена культура дружнього японського народу на Майданчику Українсько-Японського центру. Протягом цього дня відбуватиметься конкурс на найвишуканішу вишиванку.

Літературна "Країна Мрій" триватиме цього року два дні - 27 та 28 червня. У ці дні книжкові майстри представлять відвідувачам книжковий ярмарок з сюрпризами.
У ролі сюрпризів виступатимуть: майстер-класи з друкарської справи, з переплетення книжок, з каліграфії, ворожіння на книжках, казки від Сашка Лірника та виступи майстрів співаного слова.

Крім цього, два дні працюватиме велика Літературна сцена та міні-сцени. На міні-сценах "Рибальський курінь" та "Перелаз" відбуватимуться презентації книжок, виступи найвідоміших поетів та письменників, а також майстрів співаного слова.

На великій Літературній сцені виступлять поети Іван Андрусяк, Борис Гуменюк, Анатолій Дністровий, Дмитро Лазуткін, Олександр Ушкалов, Сергій Пантюк та інші.
Також 28 червня відбудеться перший в історії етно-слем.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!