Київрада солідарна з вимогами освітян

6 січня 2015,Новини, Листи

Київрада солідарна з вимогами освітянВід Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) отримано лист-відповідь на звернення КМОППОіНУ щодо недопущення законодавчого звуження прав освітян. З метою збереження гарантій працівників закладів освіти, рішенням Київради направлені відповідні звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

З листом можна ознайомитися тут Відповідь Департамент освіти [287.85 Kb] (cкачувань: 12).

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку