Навчання новообраних голів первинок

Навчання новообраних голів первинок 15 січня 2015 року у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар-нарада новообраних голів первинок Оболонського та Подільського районів.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи Київської міської організації Профспілки Ірина Волинко розповіла новообраним головам про деякі питання організації внутрішньоспілкової роботи, а також зосередила увагу на питанні постановки на облік членів профспілки.

Завідувач юридичного відділу Профспілки освітян столиці Андрій Кузнецов ознайомив присутніх з аспектами правової діяльності Профспілки, питаннями збереження та захисту трудових, соціально-економічних прав освітян.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку