«Муніципальні надбавки вчителям будуть збережені», - Віталій Кличко

21 січня 2015,Публікації » Новини

«Муніципальні надбавки вчителям будуть збережені», - Віталій КличкоМуніципальні надбавки до заробітної плати вчителів та лікарів будуть збережені, а учнів пільгових категорій забезпечать безкоштовними обідами. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації та обговорення проекту бюджету Києва та проекту Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2015 рік.

«Незважаючи на всі складнощі, ми знайшли можливість забезпечити необхідне фінансування освіти та охорони здоров’я, оплату праці педагогів та лікарів. Муніципальні надбавки до заробітної плати вчителів та лікарів будуть збережені», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що учні пільгових категорій з першого до одинадцятого класу будуть забезпечені безкоштовними обідами.

«Мною вже підписане відповідне розпорядження», – зазначив Київський міський голова.

Віталій Кличко також зауважив, що у проекті бюджету закладено 100% фінансування закупівлі медикаментів для важкохворих киян (з урахуванням вимушених переселенців).

«Ганебні випадки минулого року з дефіцитом та невчасними поставками ліків не повинні повторитися», – наголосив мер.

За матеріалами офіційного інтернет-порталу КМДА

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку