Встановлено вартість друку диплому про вищу освіту

22 червня 2009,Новини, Вища освіта
Встановлено вартість друку диплому про вищу освіту Міністерство освіти і науки звернулося до керівників вищих навчальних закладів з роз'яснювальним листом щодо плати за документи про освіту.

Згідно з кошторисом Державного підприємства "Державний центр прикладних інформаційних технологій" встановлено вартість друку  документів про освіту державного зразка:
- диплом про вищу освіту молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста і магістра - 35,04 гривень;
- диплом спеціаліста про перепідготовку з присвоєнням кваліфікації, а також диплом бакалавра (магістра) для іноземних громадян, які закінчили вищий навчальний заклад України, - 18,00 гривень;
- ціна додатку до диплома про вищу освіту - 0,96 гривні.

МОН застерігає від встановлення плати за дипломи та додатки до них понад офіційно визначені розміри вартості.