Навчання новообраних голів первинок

Навчання новообраних голів первинок Який алгоритм постановки на профспілковий облік? Що таке квиток члена профспілки? У чому полягають основні аспекти правової діяльності профспілки? Такі питання обговорювалися 27 січня 2015 року на семінарі-навчанні новообраних голів первинок Дарницького і Дніпровського районів у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи Київської міської організації Профспілки Ірина Волинко розповіла новообраним головам про деякі питання організації внутрішньоспілкової роботи, а також зосередила увагу на питанні постановки на облік членів профспілки. Вона зауважила: «Облік членів профспілки ведеться за обліковими картками у первинних профспілкових організаціях, а в нашій галузі це: школа, дитячий садок, вищий навчальний заклад тощо. Прийом на облік членів профспілки проводиться головою профкому, профорганізатором або особою, уповноваженою на це, при пред’явленні квитка та облікової картки члена профспілки».

Головний спеціаліст з інформаційно-аналітичного забезпечення Олексій Михальченко розказав про функціонування офіційного сайту КМОППОіНУ та наповнення web-сторінки контентом, який поширюється у соціальні мережі Facebook, Vk.com.

Завідувач юридичного відділу Профспілки освітян столиці Андрій Кузнецов ознайомив присутніх з аспектами правової діяльності Профспілки, питаннями збереження та захисту трудових, соціально-економічних прав освітян. Розповів про забезпечення безоплатної юридичної допомоги членам профспілки.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку