Звернення щодо відповідності окремих норм законів Конституції України

29 січня 2015,Публікації » Новини

Звернення щодо відповідності окремих норм законів Конституції України Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України направила листа Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини щодо конституційності пункту 9 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» № 80-VIII, підпункту 5 пункту 63 Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин» № 79-VIII, норм Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» № 76-VIII.

З текстом листа можна ознайомитися тут schodo-nekonstitucynost-Ombudsmenu.pdf [146.92 Kb] (cкачувань: 90)

Окрім того, відповідні листи були направлені головам депутатських фракцій Верховної Ради України, голові Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення та голові Комітету Верховної Ради України з науки і освіти.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...