Лист-відповідь Департамента освіти і науки, молоді та спорту

9 лютого 2015,Публікації » Новини

Лист-відповідь Департамента освіти і науки, молоді та спортуДепартамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) на виконання доручень заступника голови КМДА Старостенко Г.В. надіслав лист Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо врахування коштів у бюджеті міста Києва на 2015 рік на виплату муніципальної надбавки у розмірі 20% посадового окладу всім працівникам навчальних закладів міста.

Пропонуємо ознайомитися з текстом листа  Лист-відповідь Департаменту освіти і науки, молоді та спорту [221.1 Kb] (cкачувань: 158)

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН